Waarom een consultant en architect in de arm nemen, als u een combinatie kunt krijgen via Blossom architecture? Traditionele ontwerpersvaardigheden worden gecombineerd met duurzaamheidsadvies en strategische visie. Door een procesmatige aanpak gaan er minder geld en uren in tekeningen zitten. Dat budget besteedt Blossom architecture liever aan duurzaamheid in uw gebouw of woning. Voor grote projecten beschikt Blossom architecture over o.a. architecten , interieurarchitecten,  Revit modelleur, grafisch ontwerp en ondersteuning. Circulair bouwen en duurzaamheid hoeft niet zichtbaar te zijn. Maak nu een afspraak via de contact pagina. Liever eerst meer lezen over haar kernpunten kan ook: circulaire economieduurzaam bouwen en Dynamisch werken of bekijk haar portfolio op de homepagina.

Het traject van uw project


wat u kan verwachten

Kennismaking

Het is belangrijk dat u een klik met Blossom Architecture ervaart. Een eerste gesprek is daarom altijd vrijblijvend. Al schetsend brengen we meteen uw ideeën in kaart.

Voorlopig Ontwerp

Door middel van schetsen van plattegronden, gevels en situaties krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. We houden altijd rekening met uw budget, de actuele regelgeving en de technische haalbaarheid.

Definitief Ontwerp

Het plan wordt aangevuld met gekozen afwerking, materiaal- en kleurgebruik. U hebt de bouwtekeningen, principedetails en materialenlijst in handen voor eventuele vergunningaanvragen.

Bouwvoorbereiding

We bespreken met u de laatste details en legt alle keuzes vast in een aanbesteding set. Deze biedt de basis bij het verkrijgen en vergelijken van offertes van aannemers. Blossom architecture verzorgt het contract en de afspraken voor de bouwperiode met de gekozen uitvoerende partij.

Bouw

In deze fase controleren we tijdens de bouw technische uitgangspunten, zien erop toe dat gemaakte afspraken worden nageleefd en beantwoorden tussentijdse vragen van de aannemer. Aan het eind neemt u de sleutel in ontvangst.

Oplevering

Een gebouw is niet af na oplevering. Een fase van ingebruikname net zo belangrijk als het allereerste kennismakingsgesprek. Tijdens deze fase ontvangt u ook het proces-verbaal van oplevering en wordt eventueel een lijst opgesteld van werkzaamheden die nog moeten worden uitgevoerd.

In bouwprojecten waar meerdere partijen belangen hebben, is het een uitdaging om beslissingen te nemen die door alle belanghebbenden worden ondersteund. Zeker als de planning daarbij niet uit het oog verloren wordt, en krappe budgetten en vooral duurzaamheid een rol spelen. In deze complexe bouwprojecten kunt u vertrouwen op Blossom Architecture. U kunt zich volledig richten op uw dagelijks taken zonder u zorgen te maken over uw bouwprojecten. We zijn gedreven, inhoudelijke vakspecialiste door de ervaring en kennis in zowel projectplanning als architectuur. Ons vakbekwaamheid kenmerkt zich door moderne aanbestedingen op basis van Design & Build, ook wel Publieke en Private Samenwerking (PPS Light) genoemd. We hebben ervaring in de architectuur en projectmanagement in sectoren als gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Daarbij werken wij landelijk met een groot netwerk met andere vakinhoudelijke specialisten om de resultaten te optimaliseren. Blossom onderscheidt zich door efficiënt ontzorgen, maar bovenal worden we gedreven door duurzaamheid.

Voor particulieren maken we het huis van hun dromen. Mogelijkheden te over: van bouwkundige aanpassingen tot een compleet nieuwe inrichting met meubels op maat, je staat vaak versteld van hoeveel lichter en ruimtelijker het óók kan. Wilt u uw huis verkopen of meer woongenot beleven aan uw huis? Weet u alleen niet precies wat u het beste kan aanpassen om uw huis nog aantrekkelijker te maken? Blossom geeft advies over verbeterpunten in en om uw huis, zodat uw wooncomfort verbetert. Blossom heeft ervaring in het geven van advies aan particulieren over zowel het interieur en exterieur van het huis als de buitenruimte rondom uw huis. U geeft het gewenste budget op waarvoor u wilt verbouwen en Blossom geeft u advies op maat. Ook het uitbesteden aan aannemers, installateurs en andere betrokken partijen, en het controleren op geld en tijd wordt uit handen genomen door Blossom, waardoor u alleen maar hoeft uit te kijken naar het eindresultaat.

Referenties

"

 • Een prachtig functioneel ontwerp dat uitnodigt tot bewegen en heel belangrijk 'wij zijn binnen het budget gebleven'. We hebben Maartje verantwoordelijk gemaakt voor het budget en dat heeft ze meer dan uitstekend gedaan, nadat alle 'must to haves' waren ingevuld bleek er gelukkig ook nog ruimte voor de 'nice to haves' te zijn. Het circulair inrichten van ons Stadhuis was voor alle betrokken partijen een zoektocht.  Dat het resultaat geslaagd is blijkt wel uit de nominatie voor de Procura Awards waarbij de inrichting van het Stadhuis tot runner-up is verkozen.

  Conny Naafs (Projectleider) en Cynthia van der Roest (Inkoopadviseur)

 • In het proces van de verbouwing van onze woonboerderij hebben we op een heel plezierige manier samengewerkt met Maartje. Wat we als heel prettig hebben ervaren is haar heldere en snelle manier van werken, duidelijke communicatie en doortastende afspraken. Ze luistert enorm scherp en kan daarvan heel goed een vertaling maken. Maartje is gewoon een ontzettend goede, zeer ervaren architect en werkt op een heel toegankelijke manier. Ze heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt op een manier die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Dank zij haar is onze boerderij een heerlijke woon en werkplek geworden.

  Wilma Nijboer

 • Maartje heeft voor ons een nieuwe indeling van de voor onze dochter aangepaste badkamer ontworpen. Dankzij haar goede begeleiding hebben we veel ruimte en mogelijkheden om onze dochter te verzorgen. Het ontwerp is erg mooi, ruimtelijk en licht.

  Robert Wong

 • Ik heb met Maartje samengewerkt in de periode dat ze bij BDG Zwolle werkte. Ze onderscheidt zich van andere architecten door haar besluitvaardigheid en haar pragmatisme. De ontwerpprocessen waarin ik met Maartje heb samengewerkt verliepen gericht en soepel met mooie eindresultaten zoals de Voorvegter in Hardenberg en de Nieuwe Buitensocieteit in Zwolle.
  Daarnaast is Maartje een uitstekende verkoopster die haar producten op een charmante manier onder de aandacht weet te brengen.

  Jakob Udding, owner at Bautext Nederland

 • Maartje is een prima architect met gevoel voor architectuur, opdrachtgever en toekomstige eindgebruikers. Ik heb haar na een intensieve selectie geselecteerd voor de ontwikkeling van een zorgcentrum in Zevenhuizen en ze heeft ons buitengewoon goed geholpen. Maartje communiceert heel goed in woord en beeld.

  David Nagtegaal, projectontwikkelaar in ruste

 • Maartje is a conscious worker and a good architect who has the abillity and the skills to manage her own work as well as an architectural office as a whole. She is a peoples manager and is dedicated to her affiliation.
  All the same a pleasant person, reliable and in her profession a complete architect.

  Clemens Witteveen, Guest professor at ADMS Stan Ackermans Instituut

 • Maartje is een deskundige, resultaatgerichte consultant. Zij is Flexibel, competent, prettig in kontakt, zij blijft haar focus houden, houdt zich punctueel aan afspraken, denkt mee en kan goed inspringen op veranderende omstandigheden.
  Kortom: Uiterst prettig om mee te werken!

  Hennie Beelen, wethouder gemeente Brummen

 • Ik heb als huisvestingsadviseur nauw samengewerkt met Maartje in diverse huisvestingsprojecten. Maartje is een deskundige en bevlogen projectmanager. Ze heeft een plezierige persoonlijkheid en het vermogen om met haar klanten/relaties mee te denken. Ze is een heel prettig persoon om mee samen te werken.

  Nienke Van Hulst, Adviseur Huisvesting Facility management, Royal Haskoning DHV

 • Als wethouder ruimtelijke ontwikkeling en bouwen heb ik intensief met Maartje samengewerkt. Maartje combineert een goed gevoel voor bestuurlijke dynamiek rondom RO-vragen met een praktische en resultaatgerichte werkwijze. Een goed adviseur en prettig om mee (samen) te werken.

  Ron König, wethouder D66 Gemeente Rheden

 • Maartje was mijn collega in mijn tijd bij Wiegerinck Architecten. Ik heb haar leren kennen als een enthousiaste, energieke persoonlijkheid, die op een gedreven, gedegen en originele manier haar architectuur projecten vormgeeft. Het is erg prettig om met haar samen te werken, altijd met humor en energie.

  Piet Ringersma, senior airport architect at NACO

 • Maartje is een consciëntieus architect die zelfstandig als projectarchitect opereert. Ze is een prettig en gedreven persoon in een organisatie.

  Frank Portzgen, architect-directeur at Wiegerinck architectuur stedenbouw