interieur-gemeentehuis-bronckhorst-uitgelicht

Interieur Gemeentehuis Bronckhorst


publiek

Voor de entreehal van de gemeentehuis Bronckhorst is Blossom Architecture gevraagd voor een nieuwe inrichting waar de burger zich meteen thuis voelt.

Het interieur ontwerp bevat van een nieuwe lounge plek met lage stoelen, een nieuw koffiemeubel en een tafel gecombineerd met een bank voor de wachtruimte aan de balie. Door de gekozen positie van de verschillende elementen krijg je meteen een warm welkom en kan je je goed oriënteren waar je moet zijn.

Voor de gastvrije look plaatsen we in onze voorstel een paar groene muren. Zoals bijvoorbeeld de groenwand boven de nieuwe lounge plek en een moswand in de speelplek voor kinderen. De toegepaste principes uit  biophilic design filosofie laten je onbewust lekker voelen en  zien er natuurlijk uit.

 

Opdrachtgever Gemeente Bronckhorst
Omschrijving Interieur ontwerp entreehal
Advies­werkzaamheden Ontwerp, los en vast meubilair, materiaal- en kleurkeuze