Dynamisch werken

Gezonder worden als u aan het werk bent? Ja, dat kan. Blossom architecture helpt u graag de principes van dynamisch werken doorvoeren bij uw bedrijf. Maar dan wel op een manier die bij u en uw medewerkers past. Dat gaat dus verder dan het aanschaffen van een deskbike.

Staand vergaderen

Misschien wel het meest bekende voorbeeld van dynamisch werken op het moment: staand vergaderen. En niet voor niets. Staan is gezonder, voorkomt RSI en zorgt voor actievere deelnemers. Bovendien verkort het de duur van vergaderingen, omdat men effectiever en efficiënter vergadert. Sta ook stil bij het feit dat u minder ruimtes nodig heeft, omdat deze minder lang bezet zijn. Winst alom!

Gezond werken, werkend gezond

Staand vergaderen is net als de deskbike een sprekend voorbeeld van dynamisch werken. Het moet alleen wel bij u en uw werknemers passen. Ieder persoon is anders, variatie is daarom belangrijk. Het doel is om werknemers een andere routine aan te leren, waardoor ze meer stappen maken en in beweging komen. Zonder dat ze het in de gaten hebben. (Bijvoorbeeld door kunst op te hangen in het trappenhuis of een  loopcircuit te integreren in de plattegrond)

Luchtkwaliteit, akoestiek en verlichting horen ook bij dynamisch werken. Wat denkt u van een fijnstof afvangend tapijt of verlichting dat is aangepast op de activiteit (en stofwisseling) van uw medewerkers? U voldoet zonder problemen aan alle ARBO eisen en het ziekteverzuim gaat naar beneden. Blossom architecture zorgt voor een prettige, gezonde manier van werken voor iedereen.

Kom in beweging!

Architect Maartje van den Berg spreekt graag de mogelijkheden met u door. Tijdens een wandeling of in haar staande vergaderzaal bijvoorbeeld. Neem meteen Contact op of bekijk gerealiseerde projecten in de portfolio op de homepagina.