Op weg naar een circulaire wereld

circulaire-wereldWilt u duurzaam bouwen of innovatief aanbesteden, terwijl dit economisch rendabel is? Laat Blossom Architecture de principes van de circulaire economie toepassen op uw project.

Het heet niet voor niets circulaire economie. De economische prikkel is het aanvliegwiel om iedereen te overtuigen het toe te passen. Zowel voor producent als klant levert het veel op. Tegelijkertijd wordt de wereld er beter en mooier van. Ook toe te passen als particulier op het huis van uw dromen.

Meer weten? Maak een afspraak of lees meer over circulaire economie.   Circulair bouwen en duurzaamheid hoeft niet zichtbaar te zijn. Maak nu een afspraak via de contact pagina. Liever eerst meer lezen over haar kernpunten kan ook: circulaire economie, duurzaam bouwen en Dynamisch werken of bekijk haar portfolio op de homepagina.

Maartje van den Berg


Architect - Directeur

Maartje van den Berg is het gezicht en de drijvende kracht van Blossom Architecture. Grote bouw- en interieurprojecten waarbij ze circulaire economie tot in detail kan doorvoeren laten haar schitteren. Particuliere projecten waarbij ze iets ongewoons mag doen of een prestigieus ontwerp mag maken, doet ze ook graag. Ze is een duurzaamheidsarchitect met kennis en ervaring op het gebied van architectuur, landschap en interieur. ‘Alles wat bestaat heeft waarde. Ik kijk eerst naar wat goed is, en van daaruit verder,’ aldus Maartje.

Voor hogeschool Windesheim was ze dan ook verbaasd toen ze een grote ruimte met meubilair en andere prima producten ontdekte. ‘Het laten staan is kapitaalvernietiging, zowel qua ruimtegebruik als materiaalveroudering.’ Ze gebruikte de spullen in haar ontwerp óf bracht ze duurzaam terug in de keten. Tijdens een ander project ontdekte ze dat gymzalen oude klimtouwen weggooiden. Maartje maakte deze klimtouwen tot eyecatcher in het stadhuis Wageningen.

Maartje van den Berg laat zich inspireren door grote namen uit de architectuur, studeerde af bij Herman Hertzberger en is inmiddels zelf een voorloper op het gebied van circulaire economie. Zowel op het gebied van architectuur, landschap en interieur. Geregeld adviseert ze TNO en TU Delft bij hun wetenschappelijke onderzoeken naar circulaire economie. Haar stijl: fris én modern. Met ruimte voor licht, lucht en ruimte.

CV Maartje van den Berg

LinkedIn van Maartje van den Berg

Architectuur
100%
Landschap
75%
Interieur
90%
Maartje van den Berg

Leyla Godoy


Architect - Directeur

LeylaGodoy

Ik ben architect (Facultad de Arquitectura y Urbanismo van de Universidad Central de Venezuela, 2008) en ik kom uit Venezuela.

Voor mijn afstuderen, werkte ik al in de architectuur. Samen met een collega hebben we in Caracas verschillende woningprojecten ontworpen en gerealiseerd. Onze projecten betroffen renovaties, uitbreidingen en ook nieuwbouw, waarbij naast het exterieur ook het interieur en het samenspel tussen beiden een grote rol speelden.

In 2011 ben ik naar Ommen (Nederland) verhuisd. Hier heb ik gewerkt bij een tweetal architectenbureaus (o.a. Kristinsson Architecten), waar ik mijn kennis heb uitgebreid, waaronder op het vlak van Nederlandse regelgeving.

Ik creëer ruimtes voor het woonplezier van de mensen. Dat klinkt logisch maar het is altijd een mooie uitdaging om jouw wensen in ruimtes te interpreteren. Een plek waar je graag gebruik van gaat maken, en waar je je -volgens mij- goed moet voelen. Of het nu gaat om een gewone kamer, of om een werkplek… ik help je jouw ideeën vorm te geven op een technische verantwoorde manier.

CV Leyla Godoy

LinkedIn van Leyla Godoy

Architectuur
100%
Interieur
90%
BIM
100%

Het team


Casper-Kwakkel

Casper Kwakkel

BIM tekenaar

“Efficiënt en snel aan alle soorten bouwkundige BIM modellen.”

Basma-Shahoud

Basma Shahoud

Ontwerper

‘Architectuur is mijn passie, daar kan ik creatief zijn”

Pieter Hoogendoorn

Bouwkundig tekenaar

Verzorgt voor alle fase van het bouwtraject tekenwerk.

Hussam-Ghnaiem

Hussam Ghnaiem

Ontwerper

“Binnenhuisarchitectuur is mijn hobby”

Sandra-Vonk

Sandra Vonk

Financiële administratie

“Als de cijfers op orde zijn geeft dat zekerheid”

Elly-Groenewold

Elly Groenewold-Boskma

Secretaresse

Secretariële en management ondersteuning

Lidmaatschappen

Blossom Architecture staat ingeschreven in het Architectenregister en is lid van de Bond Nederlandse Architecten (BNA).

 

Logo BNA, bond Nederlandse Architectenlogo-architectenregister