Tuinhuis in Ommen

Tuinhuis in Ommen: La Casa


wonen

De opdracht was een binnenruimte te creëren met mogelijke opties die makkelijk aan te passen zijn in de toekomst en een ruim overdekt terras te maken, die een visuele verbinding maakt tussen de woning en het weelderige Ommerbosch.

Het tuinhuis is dusdanig aan het pand gesitueerd dat het de eigenaren meer openheid en zicht geeft, aangezien er geen buren direct naast wonen. Op deze manier genieten ze van een heerlijk privé terras.

Om de verbinding te versterken waren de gekozen materialen belangrijk voor het ontwerp: bakstenen voor het metselwerk in de stijl van de bestaande woning en een combinatie van balken- en houtkolommen die de verbinding met het bos benadrukken.

Aan de achtergevel is een opbergruimte gecreëerd voor het brandhout van de woning. Op deze manier is het aanzicht vanuit het bos naar het huisje in harmonie met de natuur.

Deze tuinhuis wordt de perfecte verbinding tussen van de woning en het Ommerbosch!

Opdrachtgever Particulier
Omschrijving Aanbouw
Advies­werkzaamheden Nieuw bouw
Status Opgeleverd in 2014
Omvang  56 m²